Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Dux Roermond
9.5
Roerkade 11, Roermond

Hotel Dux is een verrassend Limburgs hotel aan de kade van de rivier de Roer. Het hotel is gevestigd in een nieuw gebouw dat harmonieert met de historische panden in de naaste omgeving. Vanaf het dakterras heeft u schitterend uitzicht over Roermond. Voor de rokers is er een aparte rokerslounge. De receptie staat graag voor de gasten klaar, men kan hier ook terecht voor informatie over uitstapjes.

Het Arresthuis Roermond
9.3
Pollartstraat 7, Roermond

Wanneer u verblijft in Het Arresthuis, zult u dit als zeer bijzonder ervaren. Vanaf 1863 tot 2007 heeft deze historische locatie geen vrijwillige bezoekers gehad, maar vanaf april 2011 komen de gasten om te genieten van luxe en comfort. Het Arresthuis diende in het begin als het huis van bewaring. Jarenlang heeft het huis leeg gestaan, maar in 2002 werd het huis als noodvoorziening ingericht voor de 'bolletjesslikkers'. De gevangenis had dan ook de bijnaam 'bolletjesbajes'. In 2007 is de gevangenis definitief gesloten en is de bouw aan het hotel begonnen.

Hotel De Oolderhof Roermond
9.0
Broekstraat 35, Roermond

Hotel de Oolderhof ligt in het stroomgebied van de Maas; een schitterend recreatiegebied waar men kan wandelen, varen, zwemmen en fietsen. Vanuit het hotel is er een prachtig uitzicht op de Oolderhofplas. In dit hotel wordt er alles aan gedaan om de gasten een zo prettig mogelijk verblijf te geven. De Hoeskamer is een aangename en sfeervolle ruimte waar gasten de hele dag terecht kunnen en bijvoorbeeld een potje biljarten.

Van der Valk TheaterHotel De Oranjerie Roermond
8.5
Kloosterwandplein 12, Roermond

Van der Valk TheaterHotel De Oranjerie is gevestigd in een markant gebouw in het historische centrum van Roermond. In het pand kunt u genieten van theater, comfortabele overnachtingen en heerlijk eten. Gasten mogen gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten beschikt het hotel over goed gefaciliteerde vergader- en feestzalen.

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond
7.9
Maalbroek 102, Roermond

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond staat in een rustige bosrijke streek van midden Limburg, nabij het uitgestrekte natuurgebied De Meinweg. Het Duitse Düsseldorf en het Belgische Maaseik zijn leuke steden en goed bereikbaar vanwege de ligging van het hotel aan de grens.

B&B De Hofnar Roermond
9.1
Swalmerstraat 33, Roermond

Bed and Breakfast De Hofnar ligt in het centrum van Roermond. Roermond is een stad met een rijke historie, hetgeen getoond wordt in musea als het Historiehuis en het Stedelijk Museum. Winkelliefhebbers kunnen heerlijk shoppen in het McArthur Glenn Design Outlet Shopping Center. Behalve winkelen en cultuur proeven kunt u ook heerlijk eten in een van de vele restaurants van Roermond.

Hotel Asselt Roermond
8.0
Oude Baan 6, Roermond

Hotel Asselt ligt aan de rand van Roermond, op de grens van Noord- en Midden-Limburg. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand dat dateert uit 1847. Het exterieur is in zijn oorspronkelijke staat gebleven maar het interieur is van alle moderne gemakken voorzien. Het hotel beschikt over een mooie ontvangstruimte en in de foyer kunt u lekker de krant lezen. 's Winters kunnen gasten ontspannen bij de open haard in de sfeervolle lounge en als het mooi weer kunt u tot rust komen op het tuinterras. In het restaurant kunt u dagelijks kunt lunchen en dineren.