Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Central Roosendaal
8.8
Stationsplein 9, Roosendaal

Hotel Central Roosendaal is een modern luxueus hotel waar iedereen zich welkom voelt. Zakelijke en toeristische gasten zullen graag kennismaken met dit warme rustpunt midden in het stadje Roosendaal. Voor wie zin heeft in een dagje 'fun'- en 'smartshoppen' is Roosendaal zeer geschikt met bijvoorbeeld het outlet shoppingcentre Rosada. Op 15 kilometer van het hotel ligt de bruisende stad Breda.

Bastion Hotel Roosendaal
7.9
Bovendonk 23, Roosendaal

Het Bastion Hotel Roosendaal staat midden in het stadje Roosendaal. Voor wie zin heeft in een dagje shoppen is Roosendaal een must, met bijvoorbeeld het nieuwe outlet shoppingcenter Rosada. Op circa 15 kilometer van het hotel ligt het bruisende Breda, waar het Bourgondische Brabantse genieten pas echt goed tot leven komt. Geweldige restaurants en uitgaansgelegenheden maken deze stad zeker een bezoekje waard. Op slechts 5 minuten rijden met de auto bevinden zich de uitbalswegen A58 en A7. De Moerdijk en het vliegveld Seppe zijn gemakkelijk bereikbaar. Ook per openbaar vervoer is het hotel goed te bereiken. Vanaf Roosendaal Station is het slechts enkele minuten lopen naar het hotel.

The Rosendale
Stationsplein 5a-b, Roosendaal

Het 4-sterrenhotel The Rosendale ligt tegenover het treinstation van Roosendaal, tussen Rotterdam en Antwerpen. Er wordt gratis WiFi aangeboden. Het interieur van het hotel is geïnspireerd op het internationale treinverkeer. De hotelkamers zijn comfortabel en hebben een eigen badkamer. U heeft uw eigen koffie- en theefaciliteiten.