Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Landgoed Duin en Kruidberg Santpoort-Noord
8.8
Duin en Kruidbergerweg 60, Santpoort

Op een half uurtje rijden van Amsterdam, in Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt tussen eeuwenoude bomen en fraaie waterpartijen het schitterende Landgoed Duin & Kruidberg. In dit magnifieke landhuis met Engelse landschapstuin en een rijke historie worden gasten al meer dan 60 jaar met alle egards welkom geheten. Jacob Theodoor en Annie Cremer kochten het landgoed in 1895, maar lieten er aan het begin van de 20e eeuw een geheel nieuw landhuis bouwen. Dit echtpaar startte de traditie van het ontvangen van gasten op hun landgoed en sinds 1948 is het een hotel.

Bastion Hotel Haarlem Velsen
7.6
Vlietweg 20, Santpoort-Noord

Bastion Hotel Haarlem Velsen ligt goed bereikbaar aan de A208. Met de bus, die vlakbij het hotel stopt, is Haarlem eenvoudig te bereiken. Voor reizigers die in Amsterdam moeten zijn is dit hotel ook een goede keuze; Amsterdam-centrum ligt op slechts 15 minuten rijden.

Hotel de Weyman Santpoort-Noord
7.5
Hoofdstraat 248, Santpoort

Hotel de Weyman Santpoort-Noord is in 2004 volledig gerenoveerd. Alle 20 stijlvolle kamers hebben sindsdien een uitstekend ingerichte badkamer met bad of douche en toilet en badjas. De kamers beschikken over direct dial telefoon, televisie, gratis koffie- en theefaciliteiten, bureau en internetaansluiting.