Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Op De Beek Schin op Geul
8.0
Hoogbeek 12, Schin op Geul

Hotel Op De Beek ligt op een rustige plek midden in het Zuid-Limburgse Mergelland, in het Geuldal waar het riviertje de Geul meandert. In deze streek zijn prachtige wandel- en fietstochten te maken. Op loopafstand bevindt zich het pittoreske plaatsje Schin op Geul. Hotel Op De Beek ligt op circa 5 minuten loopafstand van het station te Schin op Geul, op een heuvel. Het hotel haalt gasten, die dit tenminste 24 uur van tevoren aangven, gratis op van het station.

Hotel Bemelmans Schin op Geul
8.5
Grachtstraat 90, Schin op Geul

Op een rustige locatie aan de rand van de Sousberg en het schilderachtige dorpje Schin op Geul vindt u Hotel Bemelmans. Gasten genieten hier een persoonlijk onthaal. In het hotel staan kwaliteit en een warme, gastvrije sfeer voorop. De omgeving kenmerkt zich door heuvels en weilanden.

Hotel de Oude Molen
Strucht 22 , Schin op Geul

De Oude Molen is een familiehotel in het zuidelijkste puntje van Nederland, omgeven door bossen, weilanden en heuvels. Het hotel staat op de plaats van de vroegere korenmolen. Vanuit het hotel kunt u prachtige tochten maken door de omgeving. Het hotel beschikt over drie sterren en biedt u, naast het bijbehorende comfort, een gastvrij onthaal en persoonlijke aandacht.