Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Fletcher Hotel Jan van Scorel Schoorl
7.9
Heereweg 89, Schoorl

Schoorl ligt ten noorden van Alkmaar, op een kleine afstand van het mooie dorp Bergen. Het dorp wordt van de zee gescheiden door de Schoorlse duinen, een natuurgebied met de hoogste en breedste duinen van Nederland. Alkmaar ligt vlakbij en heeft veel bezienswaardigheden, waaronder de beroemde kaasmarkt maar ook veel oude grachten en 16de-eeuwse gebouwen.

Hotel De Viersprong Schoorl
Laanweg 1 , Schoorl

In de omgeving van het hotel bestaan veel mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. De pittoreske plaatsjes, gelegen in de boezem van de Schoorlse Duinen, bieden een oase van rust. Bergen herbergt het museum Kranenburg, dat kunstwerken van de 'Bergense school' tentoonstelt. De villawijk Park Meerwijk is overigens geheel in de stijl van de Amsterdamse School gebouwd. Jaarlijks worden in Bergen verschillende muziekfestivals georganiseerd.

blooming Hotel Bergen
8.3
Duinweg 5, Bergen

blooming Hotel ligt in het duindorpje Bergen in Noord-Holland. Het omringende duinlandschap van maar liefst 11 hectare maakt het hotel de uitgelezen plek voor rustzoekers. In en rond het hotel vindt u een scala aan voorzieningen, waaronder verschillende restaurants en terrassen, een ligweide en een internet lounge. Het blooming Hotel heeft een groot verwarmd binnenzwembad met whirlpool en sauna. Het zwembad is bovendien uitgerust met heerlijke massagestralen. In de lounge kunnen gasten even de krant doornemen en ook liggen hier kunstboeken en glossy's klaar. Voor totale ontspanning is het mogelijk om een massage te reserveren in het hotel.