Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Le Provencal Sluis
7.0
Sint Jansstraat 10, Sluis

Op zoek naar een kleinschalig en familiair hotel waar genoeg te doen is? Dan ben je bij Hotel le Provencal aan het juiste adres! Een gastvrij familiehotel met 10 kamers en een prachtige tuin waar je heerlijk onderuitgezakt een boekje kan lezen, kan genieten van de zon of een lekker ontbijtje kan eten. Het hotel is gelegen in het centrum van het toeristische plaatsje Sluis. Een historisch vestingstadje met een rijke historie en een bourgondisch karakter. Bovendien zijn uitstapjes naar bruisend Brugge en badplaats Knokke-Heist zo gemaakt. En ook het strand is niet ver; 8 km en je bent er al.

Rivers Hotel & Restaurant Sluis
9.3
Kaai 6, Sluis

Aan de Kaai in de vestigingstad Sluis ligt het gezellige Hotel & Restaurant Rivers. Doordat het hotel zich in het uiterste zuidelijke puntje van Zeeland bevindt is een uitstapje naar België een van de vele mogelijkheden tijdens een verblijf in het hotel. Strandliefhebbers kunnen kiezen welke badplaats ze het liefst bezoeken. Zowel het populaire Cadzand als de bekende Belgische badplaats Knokke liggen op 15 minuten rijafstand van het hotel. Een bezoek aan Sluis zelf is ook een aanrader. Het centrum bruist van de leuke winkeltjes, cafés en terassen.

Fletcher Hotel-Restaurant de Dikke van Dale Sluis
6.8
Sint Annastraat 46, Sluis

In het middeleeuwse vestingstadje Sluis vindt u Fletcher Hotel-Restaurant de Dikke van Dale. Het hotel ontleent zijn naam aan het veelgebruikte woordenboek 'De Dikke van Dale', dat is samengesteld door de heer J.H. van Dale, een voormalig inwoner van Sluis. Dit mooie stadje ligt in de regio Zeeuws-Vlaanderen, nabij de Belgische grens. Een uitstapje naar Belgische steden als Brugge, Gent en Knokke is dan ook eenvoudig te realiseren.