Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Golden Tulip Hotel l'Escaut Terneuzen
8.7
Scheldekade 65, Terneuzen

Geniet van de Vlaamse gastvrijheid bij Golden Tulip L'Escaut Hotel! Het hotel ligt in het centrum van Terneuzen en vanuit de meeste kamers is er een prachtig uitzicht over de Westerschelde. De kamers beschikken over onder andere airconditioning, WiFi, een minibar (exclusief) en een kluis. De omgeving verken je het beste met de fiets, die je huurt bij de receptie.

Churchill Hotel Terneuzen
7.9
Churchilllaan 700, Terneuzen

De Westerschelde is een druk bevaren scheepsroute naar Antwerpen. Vanaf het terras van Churchill Hotel Terneuzen is er een schitterend uitzicht over deze waterweg. Met een korte wandeling langs de Scheldedijk is het centrum van Terneuzen gemakkelijk te bereiken. **Vanaf 26 juni zijn er versoepelingen en het zwembad en de sauna gaan open, hiervoor dient vooraf gereserveerd te worden via het hotel.**

City Hotel Terneuzen
7.4
Peter van Anrooylaan 2, Terneuzen

City Hotel Terneuzen is een uitstekend startpunt voor uitstapjes door Zeeuws Vlaanderen, zoals een bezoek aan de gezellige vestingstadjes Hulst en Sluis. Het eiland Walcheren, waar de mooie steden Vlissingen en Middelburg liggen, is makkelijk te bereiken via de Westerscheldetunnel. De Vlaamse steden Antwerpen, Gent en Brugge liggen eveneens niet ver van het hotel.