Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Arrows Uden
9.2
Sint Janstraat 14, Uden

Op twee minuten lopen van het gezellige centrum van Uden ligt Hotel Arrows Uden. De hartelijke ontvangst en sfeervolle inrichting zorgen ervoor dat gasten zich al gauw op hun gemak voelen. Het hotel biedt uitstekende voorzieningen zoals was- en strijkservice, fietsverhuur en parkeergelegenheid. Hotel Arrows Uden is goed bereikbaar via de A50, Eindhoven en Den Bosch liggen op 20 autominuten, Nijmegen op 25 autominuten.

Van der Valk Hotel Uden-­Veghel
9.0
Rondweg 2, Uden

Van der Valk Hotel Uden-Veghel is goed bereikbaar dankzij de gunstige locatie aan de A50. Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos bij het hotel parkeren. Tevens kunt u gratis gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten. Voor het houden van vergaderingen, trainingen en andere evenementen zijn er elf zalen aanwezig met gratis WiFi, een beamer, flatscreen televisieschermen, comfortabele stoelen en vergadertafels. Ook voor feesten biedt het hotel voldoende ruimte en catering.

Hotel Udens Duyn Uden
8.7
Annaboulevard 6, Uden

Hotel Udens Duyn Uden ligt aan de rand van Uden, op een half uurtje rijden van Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Dankzij de nabijheid van de A50 is het hotel goed bereikbaar. Natuurliefhebbers kunnen prachtige wandelingen of fietstochten maken in het mooie natuurgebied de Maashorst.

Fletcher hotel Teugel-Uden
9.0
Bedafseweg 22, Uden

Temidden van natuur- en recreatiegebied 'De Maashorst', op slechts een half uur rijden van Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch ligt Teugel Resort Uden. In het souterrain van het Resort bevindt zich een modern bowlingcentrum met maar liefst 10 bowlingbanen, een grand café en een lounge. Gasten kunnen dagelijks tot de kleine uurtjes bowlen en genieten van een drankje met een klein hapje. Het hotel biedt diverse in- en outdoor activiteiten, zoals midgetgolf, tafelgolf, een survivalbaan en fietsverhuur op locatie.

't Klooster Uden
8.3
Kapelstraat 16, Uden

't Klooster in het Brabantse Uden is geschikt voor jong en oud, fietsers en wandelaars, natuurliefhebbers, toeristen, zakenmensen en cultuurliefhebbers. 't Klooster biedt een prima verblijf voor iedereen die op een stijlvolle plek wil overnachten.