Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Bed en Brood Veere
9.0
Kerkstraat 7, Veere

Bed en Brood Veere is gevestigd aan het Veerse Meer in een historisch pand, waar in 1608 Hugo de Groot trouwde met Maria van Reigersberch. Ook is het in gebruik geweest als godshuis voor armen, zieken en ouderen en heeft er een burgemeester gewoond. Nu is het een stijlvol onderkomen met twaalf mooie gastenkamers. Het Noordzeestrand is vlakbij, evenals het pittoreske centrum van Veere en de steden Middelburg en Vlissingen.

Hotel 't Waepen van Veere
8.4
Markt 23-27, Veere

Hotel 't Waepen van Veere ligt op slechts 50 meter van het Veerse Meer en is daarmee een ideaal startpunt voor wandelingen en fietstochten. Watersporters kunnen zich op het Veerse Meer vermaken met waterskiën en surfen. In de omgeving kunt u leuke uitstapjes maken naar plaatsen als Middelburg en Vlissingen.

Hotel Auberge de Campveerse Toren Veere
8.2
Kaai 2, Veere

De oorspronkelijke naam van het stadje was Campveere; de naam van het hotel herinnert nog steeds aan die tijd. De Campveerse Toren was vroeger de oude stadsherberg, maar dit is nog steeds de functie van de Toren. Het ligt aan het Veerse Meer, wat het hotel een uniek karakter geeft. Voor watersporters is dit hotel dus een ideale plek. Daarnaast kunt u de omgeving verkennen door verschillende wandelroutes die langs het Veerse Meer leiden.