Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Asteria Venray
8.5
Maasheseweg 80a, Venray

Hotel Asteria is gelegen aan de rand van het gezellige Venray. Venray is een middelgrote stad met een gezellig centrum. Er zijn veel leuke eetcafés en een dagje winkelen kan ook prima in het centrum. Het hotel is geschikt voor zowel de zakelijke- als de toeristische gast. In het gehele hotel is draadloos internet verkrijgbaar en de vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Naast de faciliteiten van het hotel, zoals het restaurant, de brasserie, de bar en de lounge zorgt ook de omgeving voor een ontspannend verblijf.

Hotel Eurotel Venray
8.4
Julianasingel 7, Venray

Hotel Eurotel Venray is een gastvrij hotel in hartje Venray. Deze plaats ligt in Noord Limburg, op korte afstand van de Duitse en Belgische grens. Het hotel is gevestigd aan de doorgaande weg, maar de achterkant van het hotel biedt wel privacy met de binnentuin. De uitstekende kamers beschikken over douche en toilet, televisie, telefoon en draadloos breedband internet Op loopafstand bevinden zich de schouwburg, bioscoop en winkels. In het hotel is een prima restaurant. In de zomermaanden kan men genieten van de bloemenpatio en in de winterperiode is de gezellige lounge met bar een leuke plek om te zitten.

Hotel De Witte Hoeve Venray
8.4
Gasstraat 5, Venray

Hotel de Witte Hoeve is een sfeervol en modern ingericht hotel. Het beschikt over een prachtige binnentuin die 's avonds sfeervol verlicht wordt en bij iedere weersvoorspelling toegankelijk is dankzij de overkapping. De ruime hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over airconditioning.

Hotel Hulsman Venray
Henseniusplein 9, Venray

Het gastvrije Hotel Hulsman staat aan een leuk stadsplein in de Noord Limburgse stad Venray. Bij binnenkomst wordt je hartelijk onthaald door de vriendelijke Limburgse eigenaren. Tijdens het verblijf staan ze graag met tips en adviezen voor hun gasten klaar. Het hotel is gevestigd in een modern groot wit pand met een eigentijds interieur en heeft 16 hotelkamers. De kamers zijn ruim, fris en beschikken over een uitstekend bed en verzorgde badkamer met toilet. Ook zijn er koffie- en theefaciliteiten op de kamers.

Hotel en Brasserie de Zwaan Venray
8.7
Grote Markt 4, Venray

Hotel en brasserie de Zwaan Venray was in vroegere jaren een rustplaats voor reizigers die de Peel moesten doorkruisen, maar is heden ten dage ook nog steeds een zeer geliefd onderkomen. Het hotel biedt gasten een huiselijke sfeer en gemoedelijkheid.