Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel de Foreesten Vierhouten
8.4
Gortelseweg 8, Vierhouten

In de prachtige Noord Veluwe ligt Hotel de Foreesten Vierhouten, omringd door bossen en heide. De huiselijke sfeer geeft bij binnenkomst direct een welkom gevoel. In de comfortabel ingerichte kamers vindt u een badkamer met douche, toilet en televisie. Enkele kamers bieden een uitzicht op de tuin van het hotel.

Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan Vierhouten
8.0
Nunspeterweg 70, Vierhouten

Het pand van Fletcher Hotel-Restaurant oogt als een Engels landhuis en past perfect in de landelijke bosrijke omgeving. Bijzonder is dat gasten bij het hotel een paardenstal kunnen huren voor hun eigen paard. Vanuit het hotel zijn prachtige tochten mogelijk. Voor liefhebbers van cultuurhistorie is een bezoekje aan Amersfoort een aanrader. Apeldoorn of Zwolle zijn leuke plaatsen om te winkelen. Deze steden liggen binnen een straal van 30 kilometer van het hotel. Na een actieve dag is het prettig uitrusten in de lounge, of in de verwarmde serre. Met mooi weer is het terras de aangewezen plek om te gaan zitten met een drankje.

Hotel de Vossenberg Vierhouten
7.7
Elspeterbosweg 1, Vierhouten

Hotel de Vossenberg in Vierhouten is een uitnodigend en betaalbaar familiehotel, waar gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan. Na een grondige renovatie in 2012 is het hotel geheel aangepast aan de eisen van deze tijd. Het heeft wel de uitstraling en sfeer van vroeger behouden.