Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Bastion Hotel Vlaardingen
8.1
Mr. L.A. Kesperweg 51, Vlaardingen

Bastion Hotel Vlaardingen is gelegen aan de A4 nabij Vlaardingen en de Beneluxtunnel. Op 10 minuten rijden van het hotel is de wereldstad Rotterdam gelegen. Het hotel beschikt over gratis draadloos internet en gratis parkeerfaciliteiten.

Campanile Hotel Rotterdam-Vlaardingen
7.5
Kethelweg 220/222, Vlaardingen

Het gezellige familiehotel Campanile Rotterdam-Vlaardingen ligt aan de A20, nabij Knooppunt Kethelplein. Naast Rotterdam zijn ook de plaatsen Delft, Gouda en Den Haag goed bereikbaar met de auto. Treinstation Vlaardingen-West ligt op ongeveer 5 kilometer afstand. Zowel voor een zakelijk als een toeristisch verblijf is het hotel een goede keuze. Het gastvrije onthaal in het hotel gaat volgens het Rotterdamse credo 'geen woorden, maar daden'.

Delta Hotel Vlaardingen-Rotterdam
8.7
Maasboulevard 15, Vlaardingen

Langsvarende schepen en de haven van Rotterdam vormen het decor van Delta Hotel Vlaardingen. Het nautisch getinte interieur van het hotel en de kamers past goed in deze omgeving. Nautique is tevens het overkoepelende thema voor eten en drinken, met de Brasserie, het Grand Café en restaurant De Vier Windstreken. De internationale gerechten worden op Mediterrane wijze bereid.