Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Spaander Volendam
8.8
Haven 15-19, Volendam

Herbeleef 19e eeuws Volendam en maak je eigen historische herinneringen in het kunstzinnige Hotel Spaander. Volendam verwelkomt kunstenaars en toeristen gastvrij sinds 1881. De monumentale Herberg, waar Leendert Spaander ooit begon, is nog steeds het kloppend hart van het hotel en hangt vol met kunstwerken. Overnacht in Kamer 1, de vroegere slaapkamer van de familie of gebruik een maaltijd in hun voormalige woonkamer. Vele kamers (met balkon) hebben uitzicht op het Markermeer en vanuit het hotel wandel je zo de Dijk op, in het historische centrum van Volendam.

Hotel Marinapark Volendam
8.7
Pieterman 1, Volendam

Beleef Nederland op zijn best met een bezoek aan Hotel Marinapark Volendam. Ontdek Volendam met zijn visserstraditie, pittoreske huisjes en klederdracht. Geniet van de watersportmogelijkheden op het IJsselmeer of verken de prachtige omgeving en kleurige bollenvelden op de fiets. Op het park zelf hoeft u zich ook zeker niet te vervelen. U vindt er onder andere winkels, een restaurant, overdekt zwembad met kinderbadje, strand, jachthaven en een speeltuin voor de kleintjes. Tevens worden hier fietsen verhuurd.

DV Groep Bed and Breakfast Volendam
8.5
Zeestraat 13, Volendam

DV Groep Bed and Breakfast Volendam bevindt zich in het schilderachtige Zuiderzeestadje Volendam. Dit kleine pension is een aangename verrassing in het centrum. In het typisch Volendamse pand is op de bovenverdieping plaats gemaakt voor zeven frisse kamers. Op de begane grond bevindt zich het sfeervolle Italiaanse restaurant Dolce Vita. Het pension heeft een levendige en gezellige sfeer, mede dankzij de Italiaanse gastheer die het iedereen graag naar de zin maakt. Door de kleinschaligheid komen de gasten makkelijk met elkaar in contact.