Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hoevehotel Hof Christina Vrouwenpolder
9.2
Liebertsweg 5, Vrouwenpolder

Hoevehotel Hof Christina is gelegen in Vrouwenpolder vlak bij het Noordzeestrand en het Veerse Meer. Het hotel is van oorsprong een karakteristieke boerenschuur uit 1858. De boerderij was vroeger een gemengd landbouwbedrijf. Medio 2007 is de boerderij verbouwd, maar veel authentieke elementen zijn bewaard gebleven. Het resultaat is een modern hotel met een ongedwongen huiselijke sfeer.

Strandhotel Duinoord Vrouwenpolder
9.1
Breezand 65a, Vrouwenpolder

Op 1km van de Zeeuwse badplaats Vrouwenpolder ligt het in 2018 geopende Strandhotel Duinoord Vrouwenpolder. Het strand is erg dichtbij, op maar 150m van het hotel. In het hotel bevinden zich een restaurant, bar, fitnessruimte en sauna (op aanvraag). Tevens beschikt het hotel over gratis parkeerplaatsen. De kamers beschikken allen over een balkon of terras, klimaatbeheersing, koffie- en theefaciliteiten een zithoekje en WiFi. Families kunnen een familiekamer of een familie suite boeken.

Hotel de Boekanier Vrouwenpolder
Dorpsdijk 22-26 , Vrouwenpolder

Hotel de Boekanier is een bekend adres in de dorpskern van de gezellige familiebadplaats Vrouwenpolder. Op loopafstand van het brede Noordzeestrand (ook naaktrecreatie) en het Veerse Meer is het hotel ideaal als basis voor uitstapjes in de omgeving.