Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Van der Valk Hotel 's Hertogenbosch-Vught
8.8
Bosscheweg 2, Vught

Van der Valk 's-Hertogenbosch - Vught ligt nabij Den Bosch aan de snelweg A2/A65. Het hotel biedt vele faciliteiten voor een heerlijk verblijf. Zo zijn er 125 ruime hotelkamers, een restaurant en bar, een sportcentrum en 15 vergaderzalen. De hotelkamers zijn uitgerust met een douche, bad, airconditioning en een balkon. In de restaurants serveert men zowel à la carte gerechten als buffetten en in de pianobar kan men terecht voor een slaapmutsje. Naast het hotel vindt men een sportcentrum van Fit Inn. Sportievelingen kunnen hier fitnessen en de sauna biedt uitkomst voor rustzoekers. Hotelgasten krijgen korting in het sportcentrum. Bij het hotel kunt u gratis parkeren en gratis gebruikmaken van draadloos internet.

Landgoed Huize Bergen
8.4
Glorieuxlaan 1, Vught

Met je hoofd in de wolken, maar je voeten stevig op de grond kan je heerlijk wegdromen in deze pracht omgeving. De monumentale villa ligt verscholen in een schitterend park met eeuwenoude bomen. Door de hartelijke service en persoonlijke benadering is het nog net alsof je bij de familie op bezoek bent! De villa versterkt dit gevoel, met de schitterende authentieke details ademt het de sfeer uit van een familiehuis.

Hotel De Kruishoeve Vught
7.8
Kruishoeveweg 6, Vught

De Kruishoeve is een gezellig hotel dat in een prachtige omgeving ligt, waar u kunt wandelen, fietsen, of paardrijden. Bij het hotel vindt u verschillende fietsroutes. Op het terras van De Kruishoeve kunt u 's zomers heerlijk genieten van een hapje of een drankje. De kamers van het hotel zijn voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet, gratis draadloos internet en een televisie.