Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Nol in 't Bosch Wageningen
8.1
Hartenseweg 60, Wageningen

Hotel Restaurant Nol in 't Bosch heeft een romantische locatie in een prachtig natuurgebied aan de rand van Wageningen. Dit 4-sterren hotel is in familiebezit en persoonlijke service staat voorop. Bij de receptie kunt u onder meer fietsen huren, een reservering maken voor de tennisbaan en informatie krijgen over fietsroutes en de nabijgelegen golfbaan. Een dag voordat u een uitstapje wilt maken, kunt u een picknickmand bestellen voor onderweg. Op het privé terrein tegenover het hotel ligt een Jeu de Boules baan. De benodigde scorekaarten en sets met ballen zijn te verkrijgen bij de receptie.

Fletcher Hotel de Wageningsche Berg
8.8
Generaal Foulkesweg 96, Wageningen

In een prachtige bosrijke omgeving kun je genieten van alle faciliteiten die het Fletcher Hotel de Wageningsche Berg biedt. In het wellness centrum van het hotel kan je helemaal tot rust komen (tegen betaling). Hier vind je o.a. diverse sauna’s, bubbelbad en een Turks stoombad. De omgeving leent zich perfect om mooie wandelingen of fietstochten te maken. Je eigen fiets kan je thuis laten, want deze kan je gewoon huren. Wil je cultuur snuiven of shoppen? Stap dan in je auto. Binnen een half uur ben je in Arnhem of bij Nationale Park de Hoge Veluwe waar je het Kröller Müller museum vindt.

Hotel de Wageningsche Berg 127
Generaal Foulkesweg 96, Wageningen

Hotel de Wageningsche Berg is toepasselijk vernoemd naar de heuvel waarop het hotel gelegen is. Hier zijn nog sporen van de eerste bewoning uit de vroege Middeleeuwen terug te vinden. Het uitzicht vanaf deze hoogte over de Nederrijn en de omliggende bossen is fenomenaal. De kamers zijn onder meer uitgerust met een badkamer met douche en toilet, een televisie, draadloos WiFi internet en een bureau. De hotelaccommodatie voorziet daarnaast in negen zalen, die geschikt zijn voor verschillende bijeenkomsten. De prachtige omgeving zal een meerwaarde geven aan alle bijeenkomsten, zowel de zakelijke als de feestelijke.