Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar
8.6
Zijdeweg 54, Wassenaar

Hotel Van der Valk Den Haag – Wassenaar heeft een gunstige locatie tussen Den Haag en Wassenaar. De hofstad wordt gekenmerkt door statige gebouwen, interessante musea en leuke attracties als Madurodam en het filmtheater Omniversum. Een wandeling over het strand van Scheveningen, shoppen in Den Haag, een spetterend dagje in Duinrell Wassenaar; het is allemaal mogelijk tijdens een verblijf in hotel Van der Valk Den Haag – Wassenaar. De vriendelijke medewerkers zorgen voor een warm onthaal.

Fletcher Boutique Hotel Duinoord Wassenaar
7.8
Wassenaarseslag 26, Wassenaar

In een mooi duinlandschap even buiten Wassenaar ligt Fletcher Boutique Hotel Duinoord. Het strand en de zee zijn te voet bereikbaar. Bij het hotel is gratis parkeergelegenheid voor de gasten. Ook kunnen fietsen gehuurd worden en is er een fietsenstalling. Binnen een straal van 10 kilometer liggen Den Haag, Delft en Leiden. In deze steden zijn talloze musea, attracties en winkeltjes te vinden. Een bezoekje aan de Keukenhof is ook een echte aanrader. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in attractiepark Duinrell in Wassenaar.

Fletcher Hotel-Restaurant Wassenaar
Katwijkseweg 33, Wassenaar

Fletcher Hotel-Restaurant Wassenaar is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk verblijf in een prachtige omgeving. Het hotel beschikt over vergaderaccommodaties en zalen, waarbij het ook een perfecte locatie is voor feesten en partijen. De omgeving van Wassenaar leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen of fietstochten. Na een actieve dag kunt u de dag nog eens rustig doornemen in het Grand Cafe of in het restaurant.