Gloednieuwe Special Deals - Valencia, Londen, Düsseldorf!

Hotel NAP Terschelling

Naast de Brandaris op Terschelling

Torenstraat 55, Terschelling west Kaart

Kamers


Hotel & Omgeving Verberg Toon

Hotel

Hotel NAP heeft rookvrije kamers die uitgerust zijn met bad, douche, toilet, televisie en telefoon. Er is geen lift aanwezig in het hotel. Vier kamers bevinden zich op de benedenverdieping.

U kunt het eiland op verschillende manieren verkennen, maar een echte aanrader is om de fiets te pakken. Het eiland biedt veel fietspaden die een totale lengte hebben van zo'n 60 kilometer. Bij de hotelreceptie kunt u terecht voor meer informatie over fietsenhuur. Naast wandelen en fietsen kunt u het eiland ook te paard verkennen. De vele ruiterpaden doorkruisen het strand, de bossen en de duinen. Op diverse locaties op het eiland kunt u een paard huren. Wanneer u zin heeft in een minder actief dagje, kunt u ook een van de musea bezoeken. Er zijn verschillende musea en galerieën op het eiland, waaronder het Centrum voor Natuur en Landschap en Zee-aquarium 'De Kraak', een maritieme expositieruimte met een antiquariaat ernaast.

Omgeving

Hotel NAP ligt in West Terschelling. Dit is het grootste dorp van de zeven dorpen op Terschelling. Hier vindt u leuke restaurantjes en cafés. Niet ver van het hotel kunt u zien hoe de verschillende boten en schepen aanmeren in de haven. Het dorp is omringd door duinen, bossen en strand.

Eten en Drinken

Iedere ochtend staat het ontbijtbuffet voor u klaar in de speciale ontbijtruimte. Na een gezellig dagje eiland verkennen, kunt u tot rust komen in het café. Klets gezellig bij met een warm drankje of geniet van de warmte bij de openhaard. Bij mooi weer is het mogelijk om op het terras te lunchen of dineren.

Faciliteiten en regels Verberg Toon
Aantal kamers

32

Check-in

Vanaf 15:00 tot 00:00

Check-out

Vanaf 00:00 tot 10:00

Internet

Gratis WiFi

In het hotel kunnen gasten gratis gebruik maken van draadloos internet.

Parkeren

Het hotel heeft geen eigen parkeerplaats.

Huisdieren

Niet toegestaan

Eten en Drinken
 • Bar

 • Terras

 • Rookbeleid

  Het gehele hotel is rookvrij.

  Kaart Toon

  Torenstraat 55, 8881BH Terschelling west

  Voordelen van Hotels.nl

  • Beste prijsgarantie

   Dezelfde kamer ergens goedkoper? Geld terug! Lees meer

  • Geen verborgen kosten

   Transparante prijzen en duidelijke annuleringsvoorwaarden.Lees meer

  • Pas betalen in het hotel

   Mogelijk bij de meeste hotels.Lees meer