Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Strandhotel Het Hoge Duin
8.4
R. Aertszweg 50, Wijk aan Zee

Vanaf het terras van Strandhotel Het Hoge Duin kijkt u vanuit de trendy stoelen uit over de weidse Noordzee en ruikt u de zilte zeelucht. Ook een ruim aantal van de kamers heeft uitzicht op de duinen, het strand en de zee. Op uw kamer beschikt u over een toilet en een douche, een televisie en een telefoon. De Zeezicht- en de Comfort Zeezichtkamers hebben bovendien een kitchenette met een koelkast.

Boutique Hotel Puur Zee
8.7
Van Ogtropweg 2, Wijk aan Zee

In deze monumentale villa aan zee, die stamt uit 1885, zijn alle kamers op een bijzondere manier ingericht. Dit familiehotel straalt romantiek, warmte en huiselijkheid uit. U hoeft slechts een duin over te steken om op het strand te komen. Ook ligt het vlak bij het Noord-Hollands Duinreservaat, waar fijn gewandeld kan worden.

Hotel Mare Sanat Wijk aan Zee
8.2
Rijkert Aertszweg 8, Wijk aan Zee

Het charmante Hotel Mare Sanat in Wijk aan Zee ligt dicht bij het strand en de duinen. Vanuit het hotel kunt u uitstapjes maken naar het Noord-Hollands Duinreservaat en de Beverwijkse Bazaar. Aangezien het gebouw meer dan 100 jaar oud is, verschillen de kamers in oppervlakte en interieur. De voorzieningen in de kamer zijn wel hetzelfde. U vindt er een douche, toilet, televisie, telefoon en een internetaansluiting. In het hotel is roken niet toegestaan. Roken kan uitsluitend bij het overdekte zitje op het terras. Op mooie dagen is het terras een fijne plek om te genieten van de zingende vogels.

Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin Wijk aan Zee
7.7
Relweg 59, Wijk aan Zee

De unieke ligging wordt gecombineerd met veel comfort, zodat gasten echt het gevoel hebben 'uit' te zijn. Ontspannen kunt u niet alleen in de buitenlucht, maar ook in de sauna of het solarium van het hotel. Naast een stijlvol à la carte restaurant beschikt hotel Zeeduin ook over een gezellige bar en een zonneterras waar u heerlijk van het uitzicht kunt genieten.

Badhotel Zeecroft Wijk aan Zee
7.5
Zeecroft 19, Wijk aan Zee

Wie kiest voor Badhotel Zeecroft Wijk aan Zee krijgt waar voor zijn geld. De service is uitstekend en de accommodatie keurig. Door de kleinschaligheid van het hotel is er al snel contact met andere hotelgasten en dat komt de sfeer zeker ten goede. In de lobby kan men gratis koffie en thee krijgen en men kan gebruik maken van de magnetron. Ook staat er lobby een minibar met drankjes. De kamers zijn prima en worden iedere tweede dag van het verblijf schoongemaakt.