Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Restaurant Nieuw Beusink Winterswijk
9.1
Nieuw Beusinkweg 20, winterswijk

Hotel Restaurant Nieuw Beusink ligt in een groene omgeving aan de rand van Winterswijk. Dit hotel biedt een comfortabele omgeving en daarnaast vele mogelijkheden tot vermaak. Ontdek het Achterhoekse Coulisselandschap per fiets, bezoek een van de vele musea of stook de buiten openhaard op.

Hotel De Lindeboom Winterswijk
7.4
Kottenseweg 152, Winterswijk

Sinds 1871 runt de familie Stemerdink het gezellige Gelderse familiehotel; al meer dan 140 jaar gastvrijheid en vakmanschap op dezelfde plek. De generaties blijven elkaar opvolgen, ook de jongste telgen van de familie groeien op in het huiselijke hotel. Wie op zoek is naar tips over een uitje in de omgeving kan altijd terecht bij de vriendelijke hotelmedewerkers. Bij de receptie liggen allerhande routes klaar die de keuze vergemakkelijken.

Hotel Stad Munster Winterswijk
8.1
Markt 11, Winterswijk

Op een mooie locatie aan de Markt in Winterswijk treft u het Hotel Restaurant Stad Munster. Het hotel ontleent zijn naam aan de Vrede van Munster, die in het jaar 1648 werd bekrachtigd. In het Jugendstil gebouw uit 1911 bevinden zich 20 kamers, die onder meer voorzien zijn van boxspringbedden, bad/douche, een televisie en gratis draadloos internet. De Royale kamers bieden daarnaast een ruime zitgelegenheid, waarvan 2 kamers over een eigen balkon beschikken. De gastvrije en romantische sfeer in het hotel zorgen ervoor dat gasten zich makkelijk thuis zullen voelen.

Fletcher Hotel Frerikshof Winterswijk
7.6
Frerikshof 2, Winterswijk

Zowel binnen als buiten het sfeervolle en moderne Fletcher Hotel Frerikshof Winterswijk valt veel te beleven. Zo is er een verwarmd binnenzwembad waar hotelgasten gratis gebruik van kunnen maken en tegen betaling kan men terecht in de sauna. Het hotel heeft een eigen bowlingbaan en een souterrain waar men kan tafeltennissen en tafelvoetballen. Voor kinderen is er een echte entertainmentruimte waar leuke kinder- en tekenfilms worden vertoond. Bij de receptie zijn vele soorten gezelschapsspelletjes te leen. Alle smaakvol ingerichte kamers zijn bereikbaar per lift en beschikken onder meer over een bad, douche en televisie. Voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten biedt het hotel goede faciliteiten.