Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Wymerts Workum
9.0
Noard 37, Workum

Hotel Wymerts is een leuk hotel met gastvrij en vriendelijk personeel. Het ligt midden in Workum, op loopafstand van gezellige terrasjes en restaurants, in een prachtige omgeving. In de mooie lounge/huiskamer is gratis koffie en thee verkrijgbaar en in de tuin van de Wymerts kunt u heerlijk rustig zitten. Het hotel verhuurt fietsen voor gasten die het mooie Friese landschap eens per fiets willen verkennen.

Bed and Breakfast Welgelegen Workum
8.4
Langeleane 11 , Workum

Bed and Breakfast Welgelegen Workum is een voormalige stolpboerderij waar een gemoedelijke sfeer hangt. Het is de ideale verblijfsplaats voor gezinnen en mensen die graag buiten zijn, want in de omgeving zijn er talloze recreatiemogelijkheden zoals wandelen en fietsen, surfen, kiten en skaten. U kunt hier ongestoord genieten van een weids uitzicht. In Welgelegen staat men graag voor u klaar om u een fijn verblijf te bieden en u informatie te geven over typisch Friese sporten als het fierljeppen (polstokspringen) en skutsjesilen, over boogschieten, vissen op de Waddenzee of Noordzee en over de vele wandel- en fietsroutes en kanotochten die mogelijk zijn in de omgeving.

Pension het Smidsvuur Workum
Sylspaed 27-29 , Workum

In Pension het Smidsvuur Workum geniet u van een overnachting in Scandinavische sferen. Gasten kunnen in de woonkamer even televisie kijken of internetten via het draadloze netwerk. Ook is er een keuken met twee koelkasten, een afwasmachine, magnetron en een oven.