Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Theater Figi Zeist
8.2
Het Rond 2, Zeist

Zeist ligt in een bosrijke omgeving, met de Utrechtse Heuvelrug als hoogtepunt. De Utrechtse Heuvelrug herbergt onder andere heide, bossen en zandverstuivingen en leent zich uitstekend voor fiets- en wandelliefhebbers. Zeist is een middelgrote plaats met een gezellig centrum en een aantal mooie historische gebouwen. De Slotlaan is de winkelstraat van Zeist en aan het einde daarvan ligt Slot Zeist. Beiden zijn op loopafstand van Hotel Theater Figi.

Hotel Kasteel Kerckebosch Zeist
8.3
Arnhemse Bovenweg 31, Zeist

Hotel Kasteel Kerckebosch bevindt zich in Zeist aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Dit prachtige hotel is gevestigd in een kasteel uit 1904 en wordt omgeven door een rustieke tuin met ruim terras. Het hotel is in 2015 grondig gerenoveerd.

Hotel Woudschoten
8.6
Woudenbergseweg 54, Zeist

Hotel Woudschoten is een ideale locatie voor een verblijf in een bosrijke omgeving. Nabij het hotel zijn enkele kastelen en landgoederen te vinden. Het monumentale pand is gebouwd in 1932 en ligt op een 45 hectare groot landgoed dat overgaat in de Utrechtse Heuvelrug. Bij het smaakvol ingerichte hotel staat gastvrijheid op nummer één.

Hotel Restaurant Oud London Zeist
8.6
Woudenbergseweg 52, Zeist

Hotel Restaurant Oud London ligt verscholen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, op een steenworp afstand van Zeist. De bosrijke omgeving rondom het hotel biedt een keur aan mogelijkheden voor ontspanning. Ook in het hotel zelf kun je goed ontspannen. Het hotel beschikt over een zwembad, sauna en stoomcabine, die gratis kan worden gebruikt door hotelgasten.

Hotel Corona Zeist
7.7
Slotlaan 303, Zeist

Hotel Corona ligt in het centrum van Zeist, een gemeente in het hart van de provincie Utrecht. De centrale locatie van het hotel is ideaal om de vele leuke winkels, restaurants en cafés de directe omgeving te bezoeken. De Jaarbeurs Utrecht bereikt u al in 15 autominuten en met het openbaar vervoer in 25 minuten. De comfortabele hotelkamers zijn alle voorzien van een badkamer met toilet en douche. Ook heeft u de beschikking over een televisie, gratis WiFi en een telefoon op de kamer.