Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel de Sniep Zoetermeer
8.7
Broekwegschouw 211, Zoetermeer

Hotel de Sniep is een eigentijds hotel aan het groene Zoetermeerse Binnenpark. Het is modern ingericht en beschikt over lichte ruimtes. Via de A12, ten zuiden van Zoetermeer, zijn steden als Den Haag, Rotterdam en Gouda goed te bereiken.

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag
8.8
Kinderen van Versteegplein 18, Zoetermeer

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag biedt kamers en vergaderzalen die voldoen aan de eisen van de huidige reiziger. Reizen van en naar dit hotel is eenvoudig. Op loopafstand liggen Station Zoetermeer en Station Zoetermeer Driemanspolder. Den Haag is 8 minuten reizen per trein. Liefhebbers van golfen kunnen zich uitleven op de 18 holes golfbaan van BurgGolf Zoetermeer.

NH Hotel Zoetermeer
8.7
Danny Kayelaan 20, Zoetermeer

Het 4-sterren NH Hotel Zoetermeer is goed te bereiken dankzij de nabijheid van de A12 en het treinstation. Uitstapjes naar Rotterdam en Den Haag zijn hierdoor eenvoudig te maken. Het hotel beschikt onder andere over een fitnessruimte en een parkeergarage. In Venti, de bar/restaurant van het hotel, staan diverse Italiaanse gerechten op de kaart. Gasten kunnen in het gehele hotel gebruikmaken van gratis WiFi.

Bastion Hotel Zoetermeer
7.5
Zilverstraat 6, Zoetermeer

Bastion Hotel Zoetermeer is gesitueerd aan de A12, afslag 7. Het nabijgelegen Station Zoetermeer-Oost heeft een rechtstreekse treinverbinding met Den Haag. Het hotel wordt gekenmerkt door een persoonlijke en gastvrije service, comfort, prima voorzieningen en een gunstige prijs. Het hotel biedt een 24-uurs receptie, een wekdienst, wasservice en een fax/kopieerapparaat. Bij de receptie is toeristische informatie verkrijgbaar. Het sfeervolle restaurant heeft een uitgebreide à la carte kaart en is zowel open voor lunch als diner. In de gezellige bar kunnen gasten even ontspannen. Bovendien biedt het hotel gratis internetvoorzieningen.