Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Zwanenburg Schiphol
7.4
Olmenlaan 52, Zwanenburg

Bij Hotel Zwanenburg ben je op het juiste adres, een rustpunt net even buiten de grote steden. Het hotel biedt een gratis privé en camera bewaakte parking aan. Vanuit het hotel kun je talloze uitstapjes maken in de omgeving. Een kwartiertje rijden en je staat in midden Amsterdam of Haarlem, twee steden met een rijke historie en cultuur zijn in een vijftien minuten per auto uur te bereiken. Met de bus en trein is de Amsterdamse Jordaan het hartje van Amsterdam en zo ook het hartje van Haarlem eenvoudig te bereiken. Er is een treinverbinding tussen station Halfweg – Zwanenburg en Amsterdam Centraal Station of Haarlem centraal is een ritje van 11 minuten. Alle kamers in Hotel Zwanenburg Schiphol hebben douche en toilet. Een aantal kamers heeft zelfs een bad. Daarnaast beschikken de kamers over een flatscreen met satelliet televisie, telefoon, kluis en gratis WiFi. Zowel overdag als 's avonds kan je ontspannen in de lounge van het hotel.

Villa Monte Dana Zwanenburg
8.4
Dennenlaan 82, Zwanenburg

De locatie van Villa Monte Dana in Zwanenburg is heel gunstig. Voor zakelijke reizigers is de nabijheid van Schiphol Airport, Amsterdam Westpoort, de RAI en de Amsterdamse Zuid-as ideaal. Bent u voor een toeristisch verblijf in Zwanenburg? Een ritje van 10 minuten brengt u in de fraaie steden Amsterdam en Haarlem. Het strand van Zandvoort en de Keukenhof in Lisse liggen op circa 30 minuten rijden.

Alex Rooms Amsterdam Airport
8.3
Dennenlaan 80, zwanenburg

Alex Rooms in Zwanenburg is een zeer geschikte accommodatie voor een verblijf vlak bij Schiphol. Voor of na een vlucht kunt u hier lekker uitrusten. Op circa 3 kilometer afstand ligt de Amsterdamse Golfclub. Haarlem en de stranden van Zandvoort en Bloemendaal zijn ook goed bereikbaar.