9 Hotels van Tulip Inn Hotels

De Tulip Inn hotels bieden een goede kwaliteit, op een praktische locatie en dat voor een gunstige prijs. Bijna alle Tulip Inn hotels hebben 3 sterren en ze liggen verspreid over het land, zodat u overal kunt genieten van de comfortabele en gastvrije sfeer.

Tulip Inn Amsterdam Riverside

Tulip Inn Amsterdam Riverside Drie sterren hotel

Provincialeweg 38, Amsterdam

7.7 Score van 100 beoordelingen
Tulip Inn Amsterdam Riverside ligt in de omgeving van het WTC, RAI, Amsterdam ArenA en de Heineken Music Hall. Het hotel is goed te bereiken met de auto en met openbaar vervoer. Naast comfortabele kamers en vergaderfaciliteiten beschikt het hotel over gratis parkeergelegenheid, een brasserie en een bar.
Tulip Inn Leiden Centre

Tulip Inn Leiden Centre Drie sterren hotel

Schipholweg 3, Leiden

8.1 Score van 129 beoordelingen
Hotel Tulip Inn Leiden Centre ligt vlakbij het centrum van de oude universiteitsstad. Zowel in de stad zelf als in de nabije omgeving zijn vele bezienswaardigheden te vinden. De bollenvelden en de gezellige badplaatsen Katwijk en Noordwijk liggen eveneens vlakbij.
Tulip Inn Leiderdorp

Tulip Inn Leiderdorp Drie sterren hotel

Persant Snoepweg 2-4, Leiderdorp

7.7 Score van 79 beoordelingen
Aan de rand van Leiderdorp nabij de A4 biedt hotel Tulip Inn Leiderdorp attente service en voorzieningen als een cadeau/ tijdschriftenwinkel, speelhoekje, brasserie en een terras aan het water. Via de receptie kunt u onder meer een boot, scooter, bakfiets, tandem of een kano huren. Leiden-centrum is binnen 10 autominuten bereikbaar.
Princess Hotel Amersfoort

Princess Hotel Amersfoort Drie sterren hotel

Stichtse Rotonde 11, Amersfoort

8.2 Score van 81 beoordelingen
U vindt Princess Hotel Amersfoort op slechts 3 kilometer afstand van het historische centrum van Amersfoort. Het hotel is centraal gelegen en beschikt over een eigen parkeerplaats. Het station bereikt u in 5 minuten en binnen 45 minuten bereikt u Luchthaven Schiphol met de trein.
Tulip Inn Bodegraven

Tulip Inn Bodegraven Drie sterren hotel

Goudseweg 32, Bodegraven

7.4 Score van 25 beoordelingen
Tulip Inn Bodegraven is ideaal gelegen op slechts een half uur rijden van Utrecht en Rotterdam. Kaasstad Gouda ligt zelfs nog dichterbij. Toch bevindt u zich midden in de natuur van het 'Groene Hart'. Mooie fiets- en wandelroutes voeren u door uitgestrekte polderlandschappen.
Tulip Inn Media Park Hilversum

Tulip Inn Media Park Hilversum Drie sterren hotel

Koninginneweg 30, Hilversum

8.0 Score van 75 beoordelingen
Tulip Inn Media Park Hilversum is gesitueerd op een rustige locatie in het centrum. Het hotel ligt in een villawijk op een kleine afstand van het Mediapark waar veel omroeporganisaties en het Omroepmuseum zijn gevestigd. Hilversum ontleent haar bekendheid onder andere aan de mediabedrijven maar tevens aan de prachtige omgeving.
Tulip Inn Sevenum

Tulip Inn Sevenum Drie sterren hotel

Kleefsedijk 29, Sevenum

7.9 Score van 30 beoordelingen
Tulip Inn Sevenum ligt dicht bij de steden Venlo, Eindhoven en Düsseldorf. Het natuurgebied De Groote Peel is ook binnen handbereik. De parkeergelegenheid en de fietsenstalling staan gratis ter beschikking van de gasten. In Brasserie Flavours kunt u terecht voor lekkere drankjes en maaltijden.
Tulip Inn Oosterhout

Tulip Inn Oosterhout Drie sterren hotel

Beneluxweg 1, Oosterhout

7.4 Score van 19 beoordelingen
Tulip Inn Oosterhout is perfect gelegen aan de A27. Steden als Antwerpen, Breda en Tilburg zijn prima met de auto te bereiken. Parkeren kan gratis op de ruime parking. In de nabije omgeving vindt u het populaire attractiepark de Efteling en Nationaal Park 'de Biesbosch'.
Tulip Inn Rotterdam

Tulip Inn Rotterdam Drie sterren hotel

Willemsplein 1, Rotterdam

7.5 Score van 19 beoordelingen
Het Tulip Inn Rotterdam is een gastvrij hotel aan de Maas. U bereikt het hotel eenvoudig met de auto vanaf de ring Rotterdam of met een rechtstreekse tram vanaf het Centraal Station. Maak een mooie wandeling door het omringende 'Scheepvaartkwartier', met als absoluut hoogtepunt een bezoekje aan de Euromast.

Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u! Gegarandeerd de beste prijs!

De nummer 1 voor Hotels.

€ EUR NL

Uw zoekopdracht