8 Hotels van Tulip Inn Hotels

De Tulip Inn hotels bieden een goede kwaliteit, op een praktische locatie en dat voor een gunstige prijs. Bijna alle Tulip Inn hotels hebben 3 sterren en ze liggen verspreid over het land, zodat u overal kunt genieten van de comfortabele en gastvrije sfeer.

Tulip Inn Amsterdam Riverside

Tulip Inn Amsterdam Riverside Drie sterren hotel

Provincialeweg 38, Amsterdam

5.7 Score van 7 beoordelingen
Tulip Inn Amsterdam Riverside ligt in de omgeving van het WTC, RAI, Amsterdam ArenA en AFAS Live. Het hotel is goed te bereiken met de auto en met openbaar vervoer. Naast comfortabele kamers en vergaderfaciliteiten beschikt het hotel over parkeergelegenheid, een brasserie en een bar.
Tulip Inn Sevenum

Tulip Inn Sevenum Drie sterren hotel

Kleefsedijk 29, Sevenum

8.0 Score van 374 beoordelingen
Tulip Inn Sevenum ligt dicht bij de steden Venlo, Eindhoven en Düsseldorf. Het natuurgebied De Groote Peel is ook binnen handbereik. De parkeergelegenheid en de fietsenstalling staan gratis ter beschikking van de gasten. In Brasserie Flavours kunt u terecht voor lekkere drankjes en maaltijden.
Tulip Inn Leiderdorp

Tulip Inn Leiderdorp Drie sterren hotel

Persant Snoepweg 2-4, Leiderdorp

7.9 Score van 28 beoordelingen
Aan de rand van Leiderdorp nabij de A4 biedt hotel Tulip Inn Leiderdorp attente service en voorzieningen als een cadeau/ tijdschriftenwinkel, brasserie en een terras aan het water. Via de receptie kunt u onder meer een boot, scooter, bakfiets, tandem of een kano huren. Leiden-centrum is binnen 10 autominuten bereikbaar.
Tulip Inn Media Park Hilversum

Tulip Inn Media Park Hilversum Drie sterren hotel

Koninginneweg 30, Hilversum

8.2 Score van 17 beoordelingen
Tulip Inn Media Park Hilversum is gesitueerd op een rustige locatie in het centrum. Het hotel ligt in een villawijk op een kleine afstand van het Mediapark waar veel omroeporganisaties en het Omroepmuseum zijn gevestigd. Hilversum ontleent haar bekendheid onder andere aan de mediabedrijven maar tevens aan de prachtige omgeving.
Tulip Inn Amsterdam Airport

Tulip Inn Amsterdam Airport Nul sterren hotel

Piet Guilonardweg 3, Amsterdam

HetTulip Inn Amsterdam Airport is gesitueerd op een centrale plek op de Luchthaven Schiphol. Vanuit het hotel kan vertrekt er een gratis shuttle naar de luchthaven die u in 15 minuten naar de luchthaven brengt. De hotelbar is 24/7 geopend, hier kan men terecht voor een hapje en drankje. Alle kamers zijn geluiddicht beschikken over Auping bedden, airconditioning, gratis WiFi, flatscreen tv en een inloopdouche.
Shuttlebus
Tulip Inn Leiden Centre

Tulip Inn Leiden Centre Drie sterren hotel

Schipholweg 3, Leiden

8.4 Score van 61 beoordelingen
Hotel Tulip Inn Leiden Centre ligt vlakbij het centrum van de oude universiteitsstad. Zowel in de stad zelf als in de nabije omgeving zijn vele bezienswaardigheden te vinden. De bollenvelden en de gezellige badplaatsen Katwijk en Noordwijk liggen eveneens vlakbij.
Tulip Inn Bodegraven

Tulip Inn Bodegraven Drie sterren hotel

Goudseweg 32, Bodegraven

7.2 Score van 8 beoordelingen
Tulip Inn Bodegraven is ideaal gelegen op slechts een half uur rijden van Utrecht en Rotterdam. Kaasstad Gouda ligt zelfs nog dichterbij. Toch bevindt u zich midden in de natuur van het 'Groene Hart'. Mooie fiets- en wandelroutes voeren u door uitgestrekte polderlandschappen.
Tulip Inn Oosterhout

Tulip Inn Oosterhout Drie sterren hotel

Beneluxweg 1, Oosterhout

7.7 Score van 393 beoordelingen
Tulip Inn Oosterhout is perfect gelegen aan de A27. Steden als Antwerpen, Breda en Tilburg zijn prima met de auto te bereiken. Parkeren kan gratis op de ruime parking. In de nabije omgeving vindt u het populaire attractiepark de Efteling en Nationaal Park 'de Biesbosch'.

Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u! Gegarandeerd de beste prijs!

De nummer 1 voor Hotelaanbiedingen

€ EUR NL

Uw zoekopdracht